Handelsbetingelser

Servicebetingelser

 Jeg gør mit allerbedste for at samtlige håndlavede produkter er af god kvalitet. Jeg bruger lim og silikone, der kan holde både inde og ude, men da der udendørs kan være stor forskel i tp. og luftfugtighed, kan jeg ikke give garantier for relieffer, der hænger udendørs. Jeg kan dog sige, at jeg selv har haft relieffer hængende udenfor i 10 år uden problemer.

 

Leveringspolitik

Jeg gør mit bedste for at få sendt din bestilling afsted så hurtigt som muligt. Alle ordrer sendes som pakke for at reducere leveringstiden. Der sendes med PostNord og porto er altid 50 kr.

Det er købers eget ansvar at oplyse korrekt og fyldestgørende postadresse samt emailadresse ved ordreafgivelse, tjek evt. den fremsendt ordrebekræftelse for adressefejl. Bortkommer forsendelsen på grund af mangelfuld eller fejlbehæftet adresse, kan DetLilleVærkstedsgalleri ikke drages til ansvar.

 

Refundering og reklamation

 Som køber har du 14 dages fortrydelsesret.

I juleperioden forlænges returretten således at varer købt efter 15/11 kan byttes helt frem til og med 10.januar. 

Ønsker du at returnere varen, betales returporto af dig som køber, ligesom du hæfter for evt. skader under returforsendelsen.

Er varen ubeskadiget, refunderes det fulde beløb, inkl. porto, på samme kontonr., som betalingen indgik fra. 

 Når du handler hos DetLilleVærkstedsgalleri gælder købelovens regler om varekøb. Det betyder, at du har 2 års reklamationsret.

Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten få varen repareret, byttet (ved relieffer er der imidlertid tale om unika, så det kan byttes til et andet relief af samme værdi) eller få købsprisen retur. 

 

Ved evt. reklamation sendes mail med beskrivelse/foto til mail@rikkebreindahl.dk 

 

Varen returneres til:

DetLilleVærkstedsgalleri v/ Rikke Breindahl Knudsen

Hovedgaden 31, Viskinge, 4470 Svebølle

 

Privatlivspolitik

 Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes for at kunne levere det produkt, du har bestilt.

Mailadresse indhentes for at kunne sende ordrebekræftelse samt leveringsbekræftelse. Du kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos DetLilleVærkstedsgalleri, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra DetLilleVærkstedsgalleri. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes.

Dette er et enkeltmandsfirma, og jeg videregiver ikke dine personoplysniner til andre.

Jvf. persondataloven oplyser jeg på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager jeg sletning i det omfang det ønskes.